Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на torres99
Име:
Fernando Torres

Възраст:
33

Пол:
мъж

Град:
Пловдив

Професия:
ученик от 12 клас

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
2

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги

ЦСКА замина за първия си лагер в курорта Златни пясъци. В автобуса се качиха общо 33 футболисти, като единствено Мишел Платини ще се присъедини по-късно към групата. Бразилецът все още е в родината си заради трагедията и страхотните наводнения в голяма част от южните градове на атлантическото крайбрежие.

Общо 6 нови попълнения тръгнаха с “армейците” – Даниел Панку, Борис Галчев, Игор Митрески и Флорентин Петре, които със сигурност са футболисти на ЦСКА. Другите двама – Димитър Илиев и Педро Мусажи все още са на проби.

В групата са и завърналият се от Литекс Саидходжа, както и юношите Кристиян Велинов и Божидар Стойчев (вратар).

Йордан Тодоров, който е спряган за трансфер в азербайджанския Интер (Баку), също се качи в автобуса. Португалецът Давид Силва обаче заминава за Испания, където ще премине в редиците на втородивизионния Кастейон.

Сърбинът, който дойде преди няколко дни на проби Боян Дойкич (Хайдук Кула), бе отпратен, тъй като няма свободно мяста за чужденци с паспорти извън ЕС.

Групата на ЦСКА
Вратари:
Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Ивайло Петров, Божидар Стойчев

Защитници: Йордан Минев, Кирил Котев, Апостол Попов, Александър Бранеков, Иван Иванов, Павел Виданов, Костадин Стоянов, Уго Баез

Халфове и нападатели: Йордан Тодоров, Коста Янев, Тодор Янчев, Николай Манчев, Джонатан Гомез, Викторс Мороз, Светослав Петров, Маркиньос, Иван Стоянов, Спас Делев, Тодор Тимонов, Владимир Манчев, Дормушали Саидходжа (връща се от Литекс), Мишел Платини (ще се присъедини по-късно), Руи Мигел, Кристиян Велинов (юноша)

Новите: Игор Митрески (от Енерги Котбус), Педро Мусажи (на проби), Флорентин Петре (от Терек Грозни), Борис Галчев (от Пирин), Димитър Илиев (на проби), Даниел Панку (от Терек Грозни)

 

Категория: Спорт
Прочетен: 507 Коментари: 0 Гласове: 0
Отборът на Славия стана шампион на България при юношите старша възраст, след като успя да победи връстниците си от Левски с минималното 1:0. „Бели” и „сини” си разделиха по едно полувреме, но голът на Симон Мечев, син на небезивестната фолк-дива Малина, даде разликата в този мач. Левски тотално доминираше през второто полувреме, но не успя да пробие вратаря Младенов, който се представи повече от отлично.

Срещата започна по-добре за младите слависти, които можеха да открият резултата още в 1-ата минута, когато Симон Мечев излезе сам срещу стража на Левски, но не успя да го преодолее. Като цяло „белите”диктуваха събитията на терена – Дениран и Мечев се оказаха непосилна задача за сините бранители, които издъхваха от непрестанните набези по крилата.

В 26-ата минута „белите” сътвориха страхотна контраатака, последва удар на Стоянов, но той бе спасен от стража на Левски. В 34-ата минута Славия отново изпусна чисто положение. Мечев та се подигра с отбраната на „сините” и стреля технично, но топката премина на сантиметри от вратата на Начев. Минута по-късно пък дойде и първата по-опасна атака за Левски. Павел Петков се озова на чиста позиция, стреля, но Младенов спаси.

В крайна сметка се стигна до 40-ата минута, когато при третия си опит Мечев успя да открие резултата. Той получи топката от Костов на дъгата, стреля моментално с левия крак и матира безпомощния Начев за 1:0, като при този резултат завърши и първата част.

„Сините” започнаха по-активно второто полувреме и се наложи Младенов да спасява два слаби удара на Кирово още в началните минути на втората част. Малко по-късно пък удар на резервата Димитров също бе спасен от вратаря на Славия. Атаките на Левски продължиха, но Младенов и защитата пред него се справяха с всичко по-опасно.

В 75-ата минута пък Васев, който също се появи като резерва, стреля мощно от дъгата, Младенов се намеси и след това топката срещна напречната греда. Последва нов далечен удар на Васев, но този път топката не намери очертанията на вратата. Малко по-късно пък удар на Панайотов профуча на около метър над вратата на Славия.
 
Така времето си минаваше, Младенов спасяваше, а Левски така и не успя да стигне до изравнителен гол. „Белите” удържаха преднината от 1 гол от първата част и макар и да не бяха равностойни през второто полувреме, в крайна сметка се поздравиха с победата и титлата при юношите старша възраст.
Категория: Спорт
Прочетен: 688 Коментари: 0 Гласове: 0
Под обсада ще е стадион "Христо Ботев" в понеделник. Тогава се събират "канарчетата" за първа тренировка след ваканцията. Полиция завардва игрището, научи news4000.

Босът на Ботев Димитър Христолов се страхува от народната любов, след като не се вслуша в призивите на агитката да продаде отбора. Бряговецът е накарал служителите на клуба да поръчат охрана. "Вече говорихме с полицията по въпроса", признаха от стадиона край Бирената фабрика.

Униформените отдавна са наясно с упражнението по охраната на "канарчетата". Почти цяла пролет пловдивската полиция редовно даваше наряд пред стадион "Христо Ботев". Феновете на Ботев обаче не се отказаха да воюват с Митю.
Категория: Спорт
Прочетен: 443 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.06.2009 12:33
Майката на Христо Стоичков доведе нова звезда в Ботев. Леля Пенка Стоичкова гарантира за качествата на младока Краси Иванов. "Страхотно момче е", отсече Пенка пред news4000. Майката на Ицо изгледа от пистата първата тренировка на канарчетата" след ваканцията. Леля Пенка бе единствената приятнеа изненада на старта на подготовката на "канарчетата". Полиция пази тренировката на стадиона край Бирената фабрика. 30-на омърлушени фенове висят пред централния вход на "Христо Ботев".

22 футболисти почнаха при Петър Пенчев и Иван Кочев. Повечето от тях са млади играчи. Лилчо Арсов пропусна първото занимание.

"Другата седмица чакаме да се приберат чужденците", обясни Петър Пенчев. той обаче категорично отказа да говори за лятната подготовка и финансовия хаос в отбора.

"Новият треньор ще решава", отбиваше въпросите Пенчев.
Категория: Спорт
Прочетен: 507 Коментари: 0 Гласове: 0
Отборът на Литекс спечели титлата в републиканското първенство за юноши – младша възраст, родени през 1992 година, след като на финала разгроми с 4:2 връстниците си от Левски, предаде кореспондент на Novsport.com. Срещата се игра в Правец, а „оранжевите” напълно закономерно стигнаха до крайния успех като дори можеха да победят съперника си с по-голяма разлика.

Отборът на Левски излезе напред в резултата още в 15-ата минута, когато левият бек на „сините” Иван Стоянов изпълни перфектен пряк свободен удар, който направи безпомощен вратаря на Литекс Конов. В 30-ата минута младите левскари можеха да удвоят преднината си, но удар на Кадифчин срещна лявата греда на ловчанлии.

Така дойде 39-ата минута, когато Добрин Петров изравни статуквото и така даде малко спокойствие на съотборниците си. Първата част приключи при този резултат, а малкото зрители на двубоя видяха доста качествен футбол.

Второто полувреме започна ударно за Литекс, които поведоха още в 46-ата минута, когато Георги Миланов изстреля същинска бомба от границата на наказателното поле, топката рикошира в напречната греда и влезе в мрежата на Левски. В 58-ата Добрин Петров вкара втория си гол в мача, правейки резултата 3:1. След още 10 минути игра „сините” намалиха на 2:3 чрез Теодор Чаровски, който се възползва от неразбирателство в отбраната на „оранжевите”. Крайното 4:2 оформи Генков в 79-ата минута с хубав далечен удар, който свари неподготвен стража на Левски Хубчев.
Категория: Спорт
Прочетен: 462 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: torres99
Категория: Спорт
Прочетен: 27645
Постинги: 18
Коментари: 2
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930